Archives: Cases

Vis video cases

Watch Out !

TotalEnergies wanted to have an informational video produced for all people who could potentially be appointed to be a standby person on a platform.

Animated safety film for global use

10 små tegnefilm om sikkerhed på arbejdspladsen. Citizen Dane udviklede animerede figurer specielt til ISS og skrev derefter manuskripterne.

Financial presentation film

Video om, at når man bliver ældre i København, skal man fortsat kunne leve det liv, man ønsker og gøre de ting, der betyder noget – også selvom man har brug for hjælp.

Risk Management

For Rolls-Royce har vi produceret film, som bruges i arbejdet med at optimere sikkerheden for deres mange medarbejdere over hele jorden.

Covid-19: Wash your hands!

Se hvordan du skal vaske hænder godt og effektivt, så du kan beskytte dig selv og andre mod coronavirus / COVID-19 (Sundhedsstyrelsen).

Exceptional drone footage

Med meget små specialbyggede droner kan vi på sikker vis flyve tæt på mennesker og maskiner – og gennem små åbninger.

Thomasen Safety

Virksomheder over hele verden hjælpes til en radikal forbedring af deres sikkerhedsperformance. Det sker gennem en kombination af ledelsestræning, udvikling og implementering af målrettede tiltag, adfærdsdesign og andre effektive ledelsesværktøjer.

Portrait of chief surgeon

Citizen Dane udarbejdede en synopsis – og senere manuskripter – der beskrev, hvordan en række film skulle bestå af portrætter af ledere inden for primært det private erhvervsliv. 

The bow tie model

I et animeret univers er et kompliceret budskab “oversat” til en let tilgængelig og indbydende tegnefilm om sikkerhed på arbejdspladsen.

Call or Write for a meeting

You can also send an SMS to +45 20 75 60 96

Klaus Schiang-Franck

Creative Manager / CEO

Write Klaus

+45 33 63 73 01

Marcus Mandal

Director

Write Marcus
+45 33 63 73 02

Jan Heidebo

Directorr

Write Jan

+45 33 63 73 00

Scroll to Top