Public

Financial presentation film

Video om, at når man bliver ældre i København, skal man fortsat kunne leve det liv, man ønsker og gøre de ting, der betyder noget – også selvom man har brug for hjælp.

Covid-19: Wash your hands!

Se hvordan du skal vaske hænder godt og effektivt, så du kan beskytte dig selv og andre mod coronavirus / COVID-19 (Sundhedsstyrelsen).

Portrait of chief surgeon

Citizen Dane udarbejdede en synopsis – og senere manuskripter – der beskrev, hvordan en række film skulle bestå af portrætter af ledere inden for primært det private erhvervsliv. 

New social policy for elderly people

Video om, at når man bliver ældre i København, skal man fortsat kunne leve det liv, man ønsker og gøre de ting, der betyder noget – også selvom man har brug for hjælp.

UN Global Compact

Film om FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Filmen blev vist i forbindelse med åbning af konferencen “UN Global Compact Leaders Summit” i New York.

I stopped wearing the hijab

Videoen er en del af en kampagne, der består af videoer med tre kvinder, der på hver sin måde har været udsat for negativ social kontrol.

Prevention of radicalisation

Sådan kan lærerne på landets skoler blive bedre til at opdage, når elever er på vej til at blive radikaliserede.

Threat of espionage

Citizen Dane har sammen med PET udviklet et kursus med film, hvor deltagerne får gode råd til, hvordan de kan forebygge insider-hændelser.

Dilemma film on radicalisation

Hvordan kan lærerne på landets skoler blive bedre til at opdage, når elever er på vej til at blive radikaliserede?

Prevention of terror

Kursus bygget op om otte film. Hensigten er bl.a. at give viden og indsigt, så kursusdeltagerne kan være med til at forhindre et terrorangreb.

Call or Write for a meeting

You can also send an SMS to +45 20 75 60 96

Klaus Schiang-Franck

Creative Manager / CEO

Write Klaus

+45 33 63 73 01

Marcus Mandal

Director

Write Marcus
+45 33 63 73 02

Jan Heidebo

Directorr

Write Jan

+45 33 63 73 00

Scroll to Top